To dagers NM bakkeløp i Bob- og akebanen!
Bilsportforbundet har tildelt NMK Sør Gudbrandsdal 1. og 2. runde i NM bakkeløp 2018. Løpene går i bob-akebanen i pinsen, lørdag 19. og søndag 20. mai.
NMK Sør Gudbrandsdal tok på seg arrangementet etter avlysninger fra andre arrangører, og etter ønske fra NBF. Klubben har forhandlet fram en samarbeidsavtale med Olympiaparken om bruk av anlegget på Hunderfossen med tilhørende fasiliteter. Avtalen er basert på at dette skal bli et årvisst arrangement, foreløpig gjelder avtalen for de kommende tre år. NBF har også i sitt tildelingsbrev lovet tildeling av NM bakkeløp de kommende tre årene.
En sportskomité er i ferd med å bli etablert, og arbeidet med planleggingen er allerede i gang. På grunn av løpenes omfang og den korte tidsfristen blir det behov for at mange tar et tak, og at vi kommer raskt i gang.
NMK Sør Gudbrandsdal har en stolt tradisjon som arrangør av landskaper og NM i bakkeløp, og det er store forventninger til løpene i pinsen, både fra NBF, Olympiaparken og deltakerne.

Vi ber derfor om at klubbens medlemmer stiller sin tid og kompetanse til disposisjon for arrangementet. Mange vil nok få en telefon en av de nærmeste dagene. Rydd allerede nå plass på kalenderen for lørdag 19. og søndag 20. mai. Da er det behov for akkurat deg for å få til et vellykket NM i bakkeløp 2018!

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.